image001

Emmelle is een belangrijke producent van damesfietsen. De Emelle fietsen zijn wereldwijd zeer populair en gewild onder vrouwelijke fietsliefhebbers. Het zijn fietsen van zeer goede kwaliteit en er zijn vele verschillende types Emelle fietsen te koop. Het grootste deel van de collectie bestaat uit damesfietsen. Hieronder worden enkele voorbeelden van Emmelle damesfietsen besproken.

image001

 1. Emmelle lichtgewicht vouwfietsen
 2. Emmelle Luscious toerfietsen
 3. Emmelle Matrix – 6 versnellingen met volledige ophanging, voor jongens en meisjes
 4. Emmelle Avenger – 18 versnellingen, damesfiets
 5. Emmelle Active – 18 versnellingen, Silver/Aqua, 18 inch frame damesfiets
 6. De nieuwe Emmelle Oasis – 20 inch frame mountainbike in cerise
 7. Emmelle Cougar – de beroemde dames mountainbike van Emmelle
 8. Emmelle Diamond – 18 inch frame, 24 inch wielen, dames/meisjes
 9. Emmelle Eiger – meisjesfiets
 10. Emmelle Diamond – een racefiets voor dames
 11. Emmelle Ladies – 19 inch frame, all-terrain fiets voor dames met 12 versnellingen
 12. Emmelle Fiesta – damesfiets, roze
 13. Emmelle Wisp – meisjesfiets met 6 versnellingen en 13 inch frame
 14. Emmelle Alpine – mountainbike voor meisjes

 

Vrijwel alle bovengenoemde fietsen zijn speciaal voor vrouwen ontworpen. Emmelle fietsen zijn online overal te koop, bijvoorbeeld op Marktplaats en eBay. Emmelle fietsen behoren tot de topmerken, en dat geldt in het bijzonder voor de mountainbikes en de vouwfietsen. Damessportfietsen zijn een specialiteit van Emmelle. Emmelle fietsen zijn over de hele wereld dan ook zeer populair onder vrouwen, maar ook mannen waarderen de kwaliteit van Emmelle fietsen.

Welke Emmelle modellen zijn het meest populair onder vrouwen?

 1. De Emmelle Cougar: een dames mountainbike/racefiets met een 19,5 inch frame, 12 versnellingen en 26 inch wielen.
 2. Emmelle ‘shuttle’ vouwfietsen – compacte, kleine vouwfietsen met 20 inch wielen, een enkele versnelling en een zacht opgevuld zadel.
 3. Emmelle Active – damesfiets met 18 versnellingen, Silver/Aqua, 18 inch frame. Dit is een dames mountainbike met 26 inch zilverlegering wielen, een zacht opgevuld dameszadel en 18 versnellingen.
 4. Emmelle Luscious toerfiets – het beroemde model voor meisjes, met 24 inch wielen en lage hoogte, dus geschikt voor tienermeisjes.
 5. Emmelle Alpine Girls Mountain Bike – één van de bekendste Emmelle mountainbikes. Speciaal geschikt voor wedstrijd fietsen.

Al deze modellen zijn geschikt voor toeren en voor racen. Maar ook voor de recreatieve vrouwelijke fietser heeft Emmelle een groot aanbod. Er is een serie damesmodellen met de naam Free Spirit in kleuren als roze, zilver en blauw. De fietsen uit deze serie hebben een bagagemandje voorop en een fietsstandaard aan de zijkant. De fietsen zijn niet geschikt om te mountainbiken of op ruw terrein te rijden, maar zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor naar de supermarkt.

Conclusie:
Emmelle fietsen behoren tot de beste fietsen ter wereld en vooral de damesmodellen zijn zeer populair bij vrouwen. Emmelle is gespecialiseerd in damesfietsen. Ben je op zoek naar een damesfiets, denk dan aan een Emmelle, het merk voor damesfietsen bij uitstek.