Batavus BUB

Een fiets kopen lijkt gemakkelijker dan dat het is. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u een fiets koopt zodat de aanschaf eentje is waar u lang plezier van heeft. Maar de keuze wordt tegenwoordig helemaal moeilijk doordat er zo veel leuke en goede fietsen te koop zijn- u zou door de bomen bijna het bos niet meer zien.

Gelukkig hoeft een goede fiets vandaag de dag helemaal niet meer zo duur te zijn. Zeker nu dat onderzoek heeft aangetoond dat steeds meer Nederlanders op de fiets stappen is de markt enorm gegroeid- en daarmee het aanbod. Je kunt tegenwoordig een hele goede kwaliteitsfiets van onder de 500 euro op de kop tikken als u maar weet waar u moet kijken.

De bekende merken zoals Batavus, Sparta en Gazelle hebben ook mooie modellen onder de 500 euro. In dit artikel geven we u een klein overzicht van drie fietsen onder de 500 euro.

Batavus BUB 2010 Dames Zilversmoke Damesfiets
Deze fiets is de meest complete aankoop die u kunt doen voor 319 euro. De fiets wordt compleet geleverd met voor- en achterdrager, een kwaliteit slot en natuurlijk verlichting voor en achter. Met de BUB maak je een statement en laat u zien wie u bent. Het is een veelzijdige fiets omdat u er eenvoudig een hoop boodschappen mee kunt doen terwijl er dan ook nog voldoende ruimte overblijft voor een of meer kinderzitjes. Het enige dat u met deze fiets nog moet doen is uw kleur uitkiezen. U heeft keuze uit maar liefst 5 hippe kleuren waarmee u de handvatten, frame- en dragerdoppen, ventieldopjes en logo uw eigen kleurtje kunt geven. Dit is bij uitstek een echte stadfiets voor een moderne fietser die veelzijdigheid eist van z’n fiets.

Batavus BUB

Nog een kwaliteitsfiets is de Gazelle Toer Basic 2010 die u voor 349 euro op de kop kunt tikken. Het merk Gazelle staat altijd garant voor kwaliteit dus laat u niet misleiden door de ‘Basic’ in de naam. Dit is een eigentijdse trendy omafiets waar u mee gezien mag worden. Het frame is elegant gebogen en biedt een lage instap. Het is een comfortabele en ontspannen fiets en dankzij de unieke klapstandaard staat deze fiets als een huis- zelfs als het bepakt is met zware bagage. Kenmerkend van deze oma fiets is dat hij voorzien is van een hoogwaardige kwaliteit lakdoek kettingkast en jasbeschermers- dat is nog eens fietsen in stijl!

De laatste in ons rijtje is de hipper dan hip Sparta Young Charis 26 2010 die voor 325 euro verkrijgbaar is. Dit is eveneens een trendy fiets en als u op zoek bent naar een stoere maar toch vrouwelijke fiets dan zit u hiermee aan het juiste adres. Het frame is stoer maar toch vrouwelijk in details uitgewerkt en de voorvork is voorzien van veren. De fiets heeft een hand- en terugtraprem en 3 versnellingen. Met deze Charis kun je zeker voor de dag komen met de hippe led verlichting en mooi vormgegeven kettingkast.