Tulproute lente

Wat Is De Tulpentour?
De Tulpentour wordt georganiseerd door Cycletours Holland, een reisorganisatie die gespecialiseerd is in fietsvakanties in Nederland, waaraan zowel Nederlanders als buitenlanders meedoen.

Cycletours biedt in de zojuist verschenen brochure ‘Groepsreizen’ fietsvakanties aan naar vijftien landen binnen Europa. Het zijn reizen voor alle leeftijdsgroepen. Er is een speciaal katern voor kampeerfietstochten voor de leeftijd tussen 18-30 jaar en voor actieve 50-plussers. Ook organiseert Cycletours diverse fiets-vaarvakanties in Nederland. Men fietst dan overdag en ’s avonds en ’s nachts dineert en slaapt men op een luxe schip. De Tulpentour is zo’n gecombineerde vaar-fietsvakantie, naast bijvoorbeeld de Eiland Hoppen Tour en de Elfstedentochttour.

Wanneer Worden De Tulpentours Gehouden?
De Tulpentours worden gehouden van 17 april tot half mei 2010. De Tulpentour voert vanuit Amsterdam, via de schitterende Vechtstreek met mooie stadjes als Breukelen, naar historische steden als Vianen en Schoonhoven. U fietst en vaart door de mooiste landschappen van Midden-Nederland, door en langs de vele rivieren en riviertjes die Holland rijk is.

Tulproute lente

Waar Gaat De Tulpentour Naar Toe?
Deze tour voert langs de Keukenhof, de bloemenveiling in Aalsmeer (waar 44% van alle bloemen ter wereld verhandeld wordt) en langs de vele tulpenvelden rondom Hillegom en Lisse, waar de tulpen in alle kleuren in bloei staan.

Vervolgens gaat u via Rotterdam naar Delft, waar de kassengebieden beginnen, een werkelijk indrukwekkend gezicht. Langzaam komt u dan in het hart van het Hollandse tulpengebied terecht, waar alle bollenvelden in volle bloei staan en u kunt genieten van kilometers uitgestrekte kleurenpracht. Via Leiden komt u in Haarlem, waar vandaan u terugkeert naar Amsterdam. U heeft na afloop van deze Tulpentour kennis kunnen maken met enkele van de mooiste en bijzonderste gebieden die Nederland te bieden heeft.

Hoe Kun Je Je Aanmelden Voor De Tulpentour?
Op de website van Cycletours, http://www.cycletours.com, kun je meer informatie vinden over de Tulpentour en online een reservering boeken.

Inbegrepen in de prijs voor de Tulpentour zijn luxueuze overnachtingen in hutten aan boord van de schepen, airconditioning in de hut, schoonmaak van de hut, ontbijt en diner aan boord, lunchpakket voor onderweg, koffie en thee aan boord, reisbegeleiding, gebruik van een Gazelle Medeo, veergelden en vervoer naar en toegangsbewijs tot de Keukenhof. U scheept op zaterdagmiddag bij het CS van Amsterdam in en de ontscheping is een week later, op zaterdagochtend rond 10 uur op dezelfde plek.